26 / 04 / 2024

Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.





Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatma Sili tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de kuruldu.


Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-İnşaat taahhüt ve müteahhit-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 3-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. lik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4-Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini  yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. 6-Her türlü harfiyat,nakliyat işleri yapabilir, 7-Her türlü yat, kotra, marina, deniz otobüsü, şilep, tanker, yolcu vapuru, uçak, otobüs, kamyon, kamyonet, otomobil, minibüs, midibüs, treyler, çekici, motosiklet, şehir içi minibüs ile taşımacılık, tır gibi, deniz, kara, hava araçları ile şehir içi, yurt içi ve yurt dışı eşya ve yolcu taşımacılığını yapmak, işletmek, işlettirmek, kiralamak, kiraya vermek.  8-Kara, deniz, hava araçları ile ilgili servisler vermek, bunların kumanyalarını, sularını, akaryakıtlarını yedek parçalarını, aksesuar ve lastiklerinin tamir bakımını, donanım ihtiyaçlarını temin etmek 9-Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu ve acenteliği yapmak. 10-Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. 11-Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını imal etmek, ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. 12-Her türlü oto direksiyonu imalatı, ithalatı, ihracatı ve alım satımı. 13-Yün, pamuk, ipek, suni ve sentetik elyaf ve benzeri maddelerden mamul  tekstil ürünlerinin alımı, satımı, imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 14-Her türlü ipek,pamuk, yün,sentetik  tabi elyaflardan ve diğer ipliklerden mamul örme ve dokuma kumaşların imalini, ithalatını, ihracatını, toptan ve perakende dahili ticaretini ve pazarlamasını yapmak. 15-Her türlü tekstil imalatı yapabilir,atölyeler açabilir.



Winter Emlak İnşaat Elektrik Harfiyat Nakliyat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Yunusemre Mah.Gamze Sk.17/8 Sancaktepe 



Geri Dön