25 / 04 / 2024

Workinton, Kilyos BURCBeach’te şube açtı!

Workinton, Kilyos BURCBeach’te şube açtı!

Mobil ve serbest çalışanlar için en konforlu çalışma alanlarını sunan Workinton, yaz sıcaklarının bunalttığı şu günlerde ofisi plaja taşıdı.



Boğaziçi Mezunları Derneği (BÜMED) tarafından işletilen Kilyos BURCBeach'te bir şube açan Workinton, bilgisayar başında çalışanların güneşlenip, denize girmesine fırsat tanıyor.


Workinton'un en havadar ve serin şubesi olan Workinton Kilyos BURCBeach'e ait basın bülteni ve görseller EK'te bilgilerinize sunulmuştur. Değerlendirilmesi için yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dileriz.


Workinton, plajlara açıldı



Deniz, kum, güneş; Böyle çalışmaya can feda…



Kapalı ofislerde, sıkıcı tempoda mesai tamamlamaya mahkum çalışanlara müjde… İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton, Kilyos BURCBeach’te şube açtı. Workinton kullanıcıları, bilgisayarları ile BURCBeach’te kumlar üzerinde güneşlenip, terasta minderlerin üzerinde çalışmanın keyfini çıkarıyor.


Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin (BÜMED) Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde faaliyet gösteren BURCBeach, sıcaktan bunalan mobil çalışanların kaçış noktası oluyor. BÜMED ve Workinton arasında yapılan anlaşma ile BURCBeach’te 40 metrekarelik bir ofis alanı oluşturuldu. Yaklaşık 25 çalışana aynı anda hizmet verecek BURCBeach Workinton, öğle arasında denize girmeyi hayal eden çalışanların derdine derman oluyor.


Workinton CEO’su Gökhan Beydoğan, kuruluş amaçlarının sayısı 8 milyona varan mobil çalışanı mutlu etmek olduğunu söyleyerek, “Yazın sıcağından bunalanlara deniz, kum ve güneş alternarifi sunuyoruz. İş dünyası gelişiyor ve ortaya yeni talepler çıkıyor. Biz de bu ihtiyaçları gözetiyor, çalışanların daha verimli olması için fiziksel, ruhsal ve sosyal ortamları hazırlıyoruz” dedi.


Workinton’un en havadar ve havalı şubesi olan BURCBeach Workinton, haftanın tüm günleri Workinton üyelerini ağırlıyor. Mobil çalışanlar sadece mayo ve bilgisayarlarını alarak, çalışmanın en serin halini deneyimliyor.

 


Geri Dön