28 / 03 / 2024

www.havadanemlak.com'da ilk ayın favori projesi!

www.havadanemlak.com'da ilk ayın favori projesi!

www.havadanemlak.com 'da en çok görüntülenen proje hangisi oldu?



Yaklaşık bir ay önce sektöre yeni bir soluk getirmek amacı ile yayın hayatına başlayan www.havadanemlak.com, tahmin edilenin üzerinde ilgi ile karşılaştı.

Avrupa ve Anadolu yakasında inşaatı devam eden, tamamlanmış ya da henüz hafriyat aşamasında olan projeleri havadan görüntüleyerek sektörde yeni bir çığır açan havadanemlak.com'da en çok merak edilen proje hangisi oldu?
 
1 ay gibi kısa bir süre önce yayın hayatına 'merhaba' diyen havadanemlak.com'da hiç kuşkusuz bütün projeler, hem o projelerde görev yapanlar hem de rakip firmalar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Ancak bitmesi büyük bir merakla beklenen Seyrantepe, diğer bir adıyla Türk Telekom Arena stadı, sitenin en gözde projesi oldu.

Bitiş tarihi 29 Ekim 2010 diye duyurulan Seyrantepe, havadanemlak.com ekibi tarafından hemen hemen her hafta gökyüzünden çekildi. Aynı gün siteye eklendi ve kısa bir zaman içinde görüntülenme rekoru kırdı. Bu tespiti, havadanemlak.com'daki 'en çok görüntülenenler'den de takip etmek mümkün...

Gözünüz havadanemlak.com'da olsun...

80 karede Seyrantepe turu için tıklayın

100 kareden oluşan 360 derece Seyrantepe turu için tıklayınız!

80 kareden oluşan Seyrantepe galerisi için tıklayın

Seyrantepe Stadı bağlantı yolları için tıklayın

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön