20 / 04 / 2024

www.kredibuketi.com yayında!

www.kredibuketi.com yayında!

www.kredibuketi.com brokerlik hizmeti vermek üzere faaliyete başladı



Konut kredisi için başvuru yapmak isteyenlerin banka banka dolaşmalarına gerek kalmamasını sağlamak için www.kredibuketi.com hizmete başladı. Tüm gelişmiş ülkelerde olduğu gibi konut kredisi kullanmak isteyenler, isteklerini ve koşullarını kendi adlarına değerlendirebilecek ve bu değerlendirme sırasında piyasada sunulan tüm konut kredilerinden haberdar olan brokerlerinden destek hizmeti alabilecekler.

Kredi Buketi bu amaçla brokerlik hizmeti vermek üzere faaliyete başladı. Siteden tüm bankaların konut kredilerine ilişkin veri bulunabileceği gibi duruma özel koşullarda kredi alabilmek için sadece internet müracaatı yapmaları yeterli olacak.  Daha da önemlisi Bankaların ilan ettikleri ve Mortgage Brokerlerinin bildirdiği faiz oranları komisyonlar ve diğer masraflar kamuya duyurulan bilgileri içeriyor. Ancak Kredi Buket sitesine müracaat edip teklif toplamak için iletişim bilgileri bırakıldığı takdirde kredi kullanıcının ve alacağı evin özelliklerine göre bankalar kendilerini özel kredi teklifi vermek için arayacaklar ve yine kendilerine özel faiz, komisyon ve masraf önerecekler. Kredi Buketi kredi kullanıcı için en uygun kredi koşullarını değerlendirip kendilerine özel krediyi seçebilmelerine yardımcı olacak Mortgage Broker'i.

Kredi kullanacağınız banka hangisi olursa olsun Kredi Buketinde daha avantajlı krediye ulaşırsınız. Size en uygun kredi buketi ile evinize herhangi bir danışmanlık ücreti ödemeden hemen kavuşur, Sitemiz aracılığı ile istediğiniz evi size özel şartlarla satın alabilirsiniz.


Geri Dön