19 / 04 / 2024

XELEX XP2, Ekonova ile artık Türkiye'de!

XELEX XP2, Ekonova ile artık Türkiye'de!

İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Konuyla ilgili basın toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.



İngilizlerin ısıtma sistemlerinde en çok tercih ettikleri üstün teknoloji ürünü katkı maddesi XELEX XP2, Türkiye Distribütörü EKONOVA ile Türkiye pazarına girdi. Binalardaki ısıtma sisteminin performansını korumak ve enerji tasarrufu sağlamak amacıyla geliştirilen XELEX  XP2, BuildCert onaylı inhibitör ve ileri teknoloji ürünü özel bir katkı maddesi içeren özel formülü sayesinde standart inhibitörlere kıyasla verimliliği yüzde 15’e kadar artırıyor.


Karbon ayakizini azaltmaya çalışan yeşil binalar…

Kazanlı veya kombili ısıtma sistemi olan konut, apartman, villalar, siteler, işyeri, hastane, okul, AVM’ler, sanayii tesisleri, otel gibi orta ve büyük ölçekli yapılarda ve karbon ayak izini azaltmayı amaçlayan yeşil binalarda kullanılabilen Xelex XP2, ısıtma sisteminde bulunan alüminyum veya metal olmayan bütün parçalarla uyumlu olduğundan ısıtma sisteminde dolaşan sert veya yumuşak suda mükemmel performans gösteriyor. Basın toplantısı 27 Nisan Çarşamba günü Salomanje'de 10:30'da gerçekleştirilecek. 



Geri Dön