25 / 04 / 2024

Xiaomi 14 Pro İşlemcisi Açıklandı: Yüksek Performansıyla Şaşırtacak!

Xiaomi 14 Pro İşlemcisi Açıklandı: Yüksek Performansıyla Şaşırtacak!

Heyecanla beklenen Xiaomi 14 Pro modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son haberlere göre, bu akıllı telefonun hangi işlemciyle donatılacağı açıklandı ve performans konusunda büyük beklentilere yol açıyor.



Akıllı telefon dünyasının önde gelen markalarından biri olan Xiaomi, geçtiğimiz yıl Xiaomi 13 serisini tanıtarak büyük bir başarı elde etmişti. Şimdi ise Xiaomi 14 Pro modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Etkinliğe henüz zaman olmasına rağmen, Xiaomi 14 Pro hakkındaki bilgiler meraklılarıyla paylaşılıyor. En son gelen haberlere göre ise Xiaomi 14 Pro'nun hangi işlemciyle geleceği kesinleşti.

Xiaomi 14 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 İşlemciyle Geliyor!

Xiaomi 14 serisi, bu yılın sonlarında tanıtılması planlanıyor ve Xiaomi 14 Pro da bu seri içerisinde yer alacak. Yeni modelle ilgili detaylar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Bunlardan biri de Xiaomi 14 Pro'nun hangi işlemciyle donatılacağıyla ilgili oldu.

Sızan bilgilere göre Xiaomi 14 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 yonga setine sahip olacak. Bu işlemci, etkileyici bir performans sunmasıyla dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, modelin bataryasıyla ilgili bazı bilgiler de ortaya çıktı. Bu bilgilere göre, Xiaomi 14 Pro güçlü bir 5000 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak.


Geri Dön