26 / 04 / 2024

Xiaomi Redmi Note 11 6GB, Vatan Bilgiyasar’da 350 TL indirimli! 12 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Xiaomi Redmi Note 11 6GB, Vatan Bilgiyasar’da 350 TL indirimli! 12 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Tasarımı ve tarzıyla beğeni toplayan Xiaomi Redmi Note 11GB, Vatan Bilgisayar’da 350 TL özel indirimle satılıyor. Peki Xiaomi Redmi Note 11’in özellikleri neler? Fiyatı kaç TL indirimli, ne kadar? İşte detaylar…



Xiaomi’nin özellikleriyle fiyat – performans ürünlerinden Redmi Not 11,  3 farklı rengi ve düz çerçeve tasarımıyla dikkat çekiyor.  Endüstriyel estetik sahibi cihaz,  minimalist tarzı, modern düz çerçeve tasarımıyla, AMOLED ekranıyla beğeni topluyor.

Her kullanıcının beğenisine göre değişen Alacakaranlık Mavisi, Grafit Grisi ve İnci Beyazı renklerinden biri tercih edilebilen cihaz, arkadan aydınlatmalı ekranıyla; üstün parlaklık, kontrast, renk kalibrasyonu ve çözünürlük sunuyor.

Xiaomi Redmi Not 11’de, 6,43 inç FHD+ AMOLED DotDisplay, DCI-P3 geniş renk gamı, Zengin renk sunumu bulunuyor. 4.500.000:1 kontrast oranıyla daha net görüntüler veren telefonun, güneş ışığı ekranı, güneş ışığında okunabilme özelliği, göz yorgunluğunu gidermek özelliği yer alıyor.

KUSURSUZ DOKUNMATİK EKRAN

1000 nit ve tipik en yüksek parlaklığa sahip cihazın 90 Hz yüksek yenileme hızı,  kusursuz dokunmatik ekran ve görüntüsü, akıcı ve kesintisiz 90 Hz yüksek yenileme hızıyla keyfini çıkarmayı sağlıyor.

Xiaomi Redmi Note 11 6GB, Vatan Bilgiyasar’da 350 TL indirimli! 12 Ocak 2023 Fiyat Listesi

 Sosyal medya akışlarında rahatça gezinirken, güçlü ve hızlı bir oyun deneyimi yaşatan cihaz, 6nm Snapdragon® 680 ile her türlü zorluğa hazır ve çok yönlü performansa sahip. İşlemcisi yalnızca hızlı ve güçlü olmakla kalmayan telefon, aynı zamanda pil ömrünü geliştirirken yüksek performans sağlamak için enerji açısından verimli 6 nm işlem ile çalışıyor. UFS 2.2 ile daha yüksek yükleme hızları ve Write Booster ile hızlandırılmış yazma özellikleri nedeniyle etkin yüksek hızlı uygulama yükleme, başlatma ve dosya önbelleği işlevlerinin yanı sıra büyük dosya okuma ve yazma imkanı veriyor.


Geri Dön