25 / 04 / 2024

Yalı Evleri daire fiyatları!

Yalı Evleri daire fiyatları!

Firma: Gökşin Yatırım

Proje: Yalı Evleri

Yalı Evleri daire fiyatları kapsamında projede yer alan konutlar minimum 220 bin dolardan başlıyor, maksimum ise 450 bin dolara kadar yükseliyor. Bodrum Yalı Evleri Konutlarında dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor...



Toplamda 120 adet konuttan oluşan  Yalı Evleri  projesi Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Yalı Evleri projesi  Gökşin Yatırım  imzası ile yükseliyor. Yalı Evleri daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsetmeye devam edelim.


Closse, Laodikeia, Lykos ve Tripolis isminde 4 farklı daire tipinin yer aldığı Bodrum Yalı Evleri projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor. Yalı Evleri daire fiyatları kapsamında konutlar minimum 220 bin dolardan başlıyor.


Yalı Evleri daire fiyatları!


Gökşin Yatırım Yalı Evleri satış ofisi ile 0532 488 91 22 no'lu telefondan iletişime geçebilir ve proje hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yalı Evleri Bodrum satılık daire fiyatlarının ayrıntıları şöyle:


Yalı Evleri daire fiyatları bilgisine göre konutlar 220 bin dolar ile 450 bin dolar arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Yalı Evleri Bodrum Konutlarında banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor.


Yalı Evleri nerede?

Bodrum Yalı Evleri ulaşım adresi: Balkanoğlu İş Merkezi E Blok No:1 Konacık - Bodrum - Muğla -Türkiye 


Yalı Evleri Bodrum iletişim: 

Telefon: 0532 488 91 22

Web adresi: www.goksinyatirim.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön