25 / 04 / 2024

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Yalova Termal Palace'ın apart bölümü tamamlandı!

Türkiye, etrafındaki savaşlar ve krizlere rağmen yabancıların gözdesi olmaya devam ediyor. Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı.



Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye’deki konutlara yoğun ilgi gösteren Araplar, devremülk ve Marmara bölgesinin en kapsamlı otel projesi olarak tasarlanan Yalova Thermal Palace’ın tamamlanan ilk etabından yerlerini alarak kullanıma başladılar. Akdeniz ve Ege bölgesinde deniz, İstanbul’da kültür, Karadeniz’de yayla ve Uludağ gibi bölgelerde kış turizmini keşfeden Araplar şimdi de Yalova’da termal turizmle ilgilenmeye başladılar. Turist olarak sağlık turizmiyle yetinmeyen Arap yatırımcılar, 15 günlük periyotlar la kullanılabilen devremülkler yerine, daha uzun ve kapsamlı kullanımları göz önüne alarak daire yatırımı yapmaya başladılar.


Şifalı sular bulunuyor


Yalova’nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı ve hak sahiplerine teslim edildi. Karaderili Şirketler Grubu Bayi ve Acente Koordinatörü Deniz Dereli, Türkiye’deki en iyi termal sulardan birine sahip olan Yalova’nın böyle bir yatırıma ihtiyacı olduğunu belirterek “Otelcilikteki tecrübemizi sayısız rahatsızlığa iyi gelen şifalı sularla birleştirerek,  farklı ihtiyaçlara hitap eden Yalova Termal Palace projesine imza attık. Yalova’nın turizm kapasitesini 3’e hatta 4’e katlaması beklenen Yalova Termal Palace Otel ve Devre Mülk projesi, Yalova’yı Ortadoğu’nun yeni gözdesi yaptı. Arap yatırımcılardan ilgi çok büyük. Böylesine önemli ve büyük bir proje, tüm yatırımcıların dikkatini çeker” dedi.


Star


Geri Dön