20 / 04 / 2024

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı yarın açılıyor!

18-21 Kasım tarihlerinde Expo Center'da 23'üncü kez kapılarını açmaya hazırlanan Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı hazırlıklarını tamamlayarak yarın ilk misafirlerini ağırlayacak.



Yapı ve Restorasyon Fuarı YAPEX binlerce yeni ürün, malzeme ve teknolojik uygulamalarla yarın kapılarını açıyor. 300'ün üzerinde yerli ve yabancı firmanın yer aldığı fuarı bu yıl 40 değişik ilden gelecek ziyaretçi gruplarının izlemesi bekleniyor. Ticaret ve Sanayi Odaları, Mimar ve Mühendis Odaları ve mesleki kuruluşlar ile eşgüdümlü yapılan çalışmalarla Antalya'ya otobüslerle toplu olarak ulaşacak olan profesyonel ziyaretçiler Antalya'ya büyük bir canlılık ve heyecan katıyor. 


EKELOJİK ÜRÜNLER 

Antalya merkez olmak üzere Alanya'dan İzmir'e kadar uzanan sahil bandındaki turizm tesislerinde her yıl sezon bitiminde yoğun bir yenileme süreci yaşanıyor. Dünya turizminin değişen alışkanlık ve beklentilerine ve değişen standartlara paralel olarak otellerde ekolojik ürün ve malzeme kullanımı da önem arz ediyor. YAPEX Yapı ve Restorasyon Fuarı'nda bu yıl ekolojik ürünler oldukça ön plana çıkıyor. Turizm tesislerinin teknik yönetici ve yatırımcıları çok özel ürün ve malzemelerle YAPEX'de tanışacak. 


Sabah Akdeniz


Geri Dön