27 / 04 / 2024

Yapı Endüstri Merkezi İstanbul'daki MEED'e destek verecek!

Yapı Endüstri Merkezi İstanbul'daki MEED'e destek verecek!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) olarak İstanbul'da gerçekleştirilecek MEED, New Civil Engineer ve the Architects' Journal's World Class Cities etkinliğine destek veriyor



Yapı Endüstri Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle:

YEM olarak İstanbul'da gerçekleştirilecek MEED, New Civil Engineer ve the Architects' Journal's World Class Cities etkinliğine destek verdiğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

 Belediye başkanlarını, yerel idari karar vericileri ve önemli müşterileri, şehir ortamlarını ileride daha istikrarlı ve yaşanabilir yerlere dönüştürme planları yapmak üzere bir araya getiren bu etkinliğe siz de katılabilir ve ulaştırma, yenileme ve sosyal altyapı sektörlerinden ilham verici projeler hakkında bilgi alabilirsiniz.

www.world-classcities.com adresinden etkinlikle ilgili bilgilere ve etkinlik takvimine ulaşabilirsiniz.

YEM.net üyeleri sağlanan ortaklık sayesinde kayıt sırasında A102-YEM-EM-50DIS kodunu kullanarak %50 oranında bir indirime sahip olacaklardır. Bu indirimden yararlanabilmek için kayıt sırasında +44 (0)207 554 5816 numaralı telefonu ararken veya [email protected] adresine e-posta gönderirken lütfen A102-YEM-EM-50DIS kodunu belirtiniz. Henüz YEM.net üyesi değilseniz YEM.net üyeliği linkinden kolayca üye olabilirsiniz.

İstanbul, Cincinnati ve Malmö belediye başkanları ve Rio de Janeiro, Almere ve Copenhagen City Proje Yönetim Bürosu   üst  düzey  yöneticileri   de   etkinliğe katılacak.   Etkinlik takvimi  hakkında  daha  fazla  bilgi  için  www.world-classcities.com adresinden güncel broşürü indirebilirsiniz.

YEM üyelerine özel %50 indirimden (A102-YEM-EM-50DIS) faydalanacağınızı ve Ekim'de bizimle olacağınızı umuyoruz.


Geri Dön