18 / 04 / 2024

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.



Türkiye’nin taşıyıcı beş sektörü için gerçekleştirdiği fuarlarla yabancı satın alma profesyonellerini, yerli üreticilerle bir araya getiren ve küresel ticaret fırsatları sağlayan Hyve Group, bu yıl Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 43. defa açıyor. 6 – 9 Nisan 2021 tarihleri arasında TÜYAP’ta yapılacak, 14 ülkeden 248 profesyonel alıcıyı İstanbul’da ağırlayacak Yapı Fuarı, yapı sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Fuar, 6 Nisan saat 11:00’de başlıyor.

Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın geliştirdiği uygulamaların oluşumunda katkı sağladığı Hyve Safe - Secure Standartları ile tüm sağlık tedbirlerinin alındığı Yapı Fuarı, “Sağlıklı Ticaret, 365 Gün Fuarcılık” yaklaşımı çerçevesinde hibrit bir modelle yapılıyor.

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul kapılarını yarın açıyor!

Fuar’a yeni bir kentsel dönüşüm atağı ile iç pazarda ve ihracatta yaşanan ivmenin devamı olarak dış pazarlarda 2021'e iddialı bir giriş yapan Türk yapı sektörünün yeni stratejileri ve yol haritaları masaya yatırılacak. Yeni iş modeli ve uygulamalarını dünyaya sunacak olan Yapı Tech Garage etkinlikleri kapsamında tekno-girişimcilerin bulunacağı Yapı Fuarı, sektöre yön verecek etkinlik ve oturumlarla güçlü bir içerik sunuyor.

Başkanlar Forumu'nda ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel moderatörlüğünde; Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çetin Tecdelioğlu, ÇEDBİK Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Ünver Karaer, Deprem İzolasyon Derneği Başkanı Mehmet Emre Özcanlı ve GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, yapı sektörü ihracatı ve sürdürülebilir yenilik fırsatlarına değinecek.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!


Geri Dön