26 / 04 / 2024

yapı fuarı katılımcıları

yapı fuarı katılımcıları

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un yarın kapılarını 43. kez açıyor.

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren önemli markalar 10-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 39.YAPI FUARI – TURKEYBUILD ‘de bir araya geliyor.

Yapı Fuarı temsilcileri İzmir'de buluşturdu!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Fuar İzmir'de açıldı. Bu yıl 21'incisi düzenlenen Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir, Ege ve Akdeniz bölgelerinin yapısektörü temsilcilerini bir araya getirdi.

21. Yapı Fuarı Turkeybuild bugün başlıyor!

YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen 21. Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir 5-8 Kasım 2015 arasında Fuar İzmir'de, bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bir araya getiriyor.

21. Yapı Fuarı İzmir'de düzenlenecek!

YEM Fuarcılık tarafından organize edilen 21. Yapı Fuarı, 5-8 Kasım 2015 arasında İzmir'de , düzenlenecek. Bölgenin yapı sektörü profesyonellerini bira raya getirmeyi hedefleyen fuara 350 firma katılacak.

Dow Yapı Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

Dow Bina Çözümleri Yapı Ürünleri Satış Müdürü Gökhun Kurt, Tüyap Fuar Merkezi’ndeki Dow standına gelen ziyaretçileri ısı yalıtımı ve Dow Bina Çözümleri’nin sunduğu son teknoloji ile geliştirilmiş inovatif ürünler hakkında bilgilendirdi.

Eryap'tan Yapı Fuarı'nda küresel ısınmaya karşı destek çağrısı!

Eryap, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 37.’si gerçekleşen Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’te enerji tasarrufu ve kaliteli yaşam için “Doğru Yalıtım”a dikkat çekiyor.

Kalekim, Yapı Fuarı’na katılıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 37. Uluslararası Yapı Fuarı’nda, sektörde ilklere imza attığı en yeni ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

Filli Boya geleceğin renk ve trendlerini 37. Yapı Fuarı'na taşıyor!

Filli Boya, 06-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece’de gerçekleştirilecek İstanbul Yapı Fuarı’nda boya ve ısı yalıtım sektörünün geleceğine ışık tutuyor.

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

Ege Seramik Yapı Fuarı’nda yer alacak!

Ege Seramik'ten yapılan açıklamaya göre, Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 6 ile 10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor...

Ege Seramik, Yapı Fuarı’nda!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olan Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

TCMB Piyasa Katılımcıları Anketi yayımlandı: Piyasanın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL oldu!

Merkez Bankası tarafından yayımlanan 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre; sene sonu enflasyon beklentisi Ocak'ta yüzde 42,04 seviyesinde gerçekleşti. Sene sonu doları/TL beklentisi ise, 40 TL oldu.

Borsada teknik analiz yapmayı papatya falı gibi görmeyin!

İnfo Yatırım Yatırımcı Buluşmaları’nın altıncısı yapıldı. Katılımcılar, teknik analiz, geçmiş fiyat hareketlerinden yola çıkılarak çeşitli göstergeler kullanılarak gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etme yöntemidir. Mutlaka yararlanın uyarısını yaptı.

Merkez Bankası yıl sonu dolar tahminini açıkladı! Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek!

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonuçlarına göre yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Doların geleceği kritik seviye görenleri şok edecek! Dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç lira?

Merkez Bankası yıl sonunda doların geleceği seviyeyi açıkladı! Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası dün piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Ankete göre yıl sonunda doların geleceği seviye belli oldu. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar dikkat! Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yıl sonunda kaç TL olur?

Son dakika! Merkez Bankası yıl sonu beklentisini açıkladı! Yıl sonunda dolar ve enflasyon böyle olacak

Son dakika flaş haber... Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. Ankette, yıl sonu tüketici enflasyonu beklentisi ağustos döneminde yüzde 43,82'den yüzde 59,46'ya yükseldi. Yıl sonu dolar/TL beklentisi ise, 29,82 TL'ye çıktı.

Fuzul GYO, en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu! Halka arz büyüklüğü 817 milyon 554 bin TL!

Fuzul GYO, halka arz olan GYO şirketleri arasında en yüksek bireysel katılımcı sayısına ulaşan GYO oldu. İşte Fuzul GYO'nun halka arzı ile ilgili tüm detaylar...

Kişisel verilerin korunmasını kimse ciddiye almıyor!

Kaspersky tarafından yapılan Dijital Batıl İnançlar adlı yeni bir ankete göre, Türkiye’deki katılımcıların %28’inin internette kendileri hakkında hangi verilerin kamuya açık olarak bulunabileceği hakkında bilgisi yok.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Merkez Bankası analistleri resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda tam bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın piyasa katılımcıları anketinde sene sonu dolar tahmini 26,18'e çıktı. İşte detaylar...

Emekli maaş tablosu sil baştan değişti! Emekli maaşlarına ilişkin en yeni bilgiler burada!

Emekli maaş zammı konusunda yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir taraftan, Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi sonucunda oranlar güncellenmeye devam ederken, diğer taraftan da TÜİK’in açıkladığı rakamlar sonucunda emekli maaş zammına yönelik hesaplamalar sürüyor.

Dünyanın en büyük Bitcoin konferansına katılım yarı yarıya düştü

Geçen yıl 35.000 olan Bitcoin 2023 etkinliğine yaklaşık 15.000 katılımcı bekleniyor - muhtemelen "kripto kışı" olarak bilinen gerilemenin bir sonucu. ABD başkan adayı Robert F. Kennedy Jr. da planlanan konuşmacılar arasında yer alıyor.

Merkez Bankası piyasa tahminlerine göre dolar 1 yıl sonra 24,61 TL olacak!

Merkez Bankası’nın piyasa katılımcıları anketi mayıs sonuçları açıklandı. Buna göre daha önce 12 ay sonrası için yapılan dolar tahmini 23,15 TL iken bu anket döneminde 24,61 olarak gerçekleşti.

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak

Merkez Bankası Para Katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre Merkez Bankası'nın dolar için bir yıl sonraki beklentisi belli oldu.  Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak!  Dolar tam bu kadar olacak.

yapı fuarı katılımcıları Haberi

yapı fuarı katılımcıları

Türkiye’nin taşıyıcı beş sektörü için gerçekleştirdiği fuarlarla yabancı satın alma profesyonellerini, yerli üreticilerle bir araya getiren ve küresel ticaret fırsatları sağlayan Hyve Group, bu yıl Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 43. defa açıyor. 6 – 9 Nisan 2021 tarihleri arasında TÜYAP’ta yapılacak, 14 ülkeden 248 profesyonel alıcıyı İstanbul’da ağırlayacak Yapı Fuarı, yapı sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiriyor. Fuar, 6 Nisan saat 11:00’de başlıyor.

Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın geliştirdiği uygulamaların oluşumunda katkı sağladığı Hyve Safe - Secure Standartları ile tüm sağlık tedbirlerinin alındığı Yapı Fuarı, “Sağlıklı Ticaret, 365 Gün Fuarcılık” yaklaşımı çerçevesinde hibrit bir modelle yapılıyor.

Fuar’a yeni bir kentsel dönüşüm atağı ile iç pazarda ve ihracatta yaşanan ivmenin devamı olarak dış pazarlarda 2021'e iddialı bir...