26 / 04 / 2024

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

39. Yapı Fuarı 10 Mayıs'ta kapılarını açıyor!

Yapı malzemeleri ve teknolojileri alanında faaliyet gösteren önemli markalar 10-14 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 39.YAPI FUARI – TURKEYBUILD ‘de bir araya geliyor.



İnşaat sektörüyle birlikte gelişen ve büyüyen yapı sektörü de ekonominin dinamoları arasında yer almaktadır. Ticari dinamiğin arttırılması, yeni işbirliklerinin kurulması amacıyla düzenlenen YAPI FUARI – TURKEYBUILD’de bu yıl 105 faklı ülkeden 1250 katılımcı firma bir araya gelerek, B2B – B2C ticaret ilişkilerin geliştirilmesine, ihracata yönelik iş bağlantılarının kurulmasına ortam sağlıyor.

 

Katıldığı sektörel fuarlar ve tematik stant tasarımı ile ziyaretçilerin ilgisini çeken, adından söz ettiren Penta Banyo bu yıl TURKEYBUILD’ de ürünlerini  sergilerken  inovasyon ve tasarruf temalarını işliyor.


Penta Banyo, ihracat konusundaki yetkinliği ve inovatif ürün gamıyla Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri fuarında yeni iş birlikleri kurmayı amaçlıyor. Fuara dair beklentilerden bahseden Penta Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Koordinatörü İsa BAŞ  “ 39.su düzenlenen TURKEYBUILD’de Penta Banyo olarak yer almaktan çok memnunuz. YAPI FUARI – TURKEYBUILD iş geliştirme etkinlikleri ve ürün, hizmet teknolojilerinin bir araya getirildiği, bizim de önem verdiği fuarların başında geliyor. Penta Banyo olarak katıldığımız her fuarda tasarruf ve inovasyon temalarına değiniyoruz. Amacımız sektöre değer katan fuarlara katılarak, Penta Banyo’yu global bir marka haline getirmektir. Penta Banyo ürün gamı kurumlara, projelere ve kişilere uyarlanabilir opsiyonel bir yapıda olduğundan ihracat yapmamıza olanak sağlamaktadır. TURKEYBUILD’de sektöre katkı sağlayan ürünlerimizi sunmaktan ve yeni iş birlikleri kurmaktan keyif alacağımız bir fuar olacaktır.’’ dedi.

 




Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, 39 yıldır Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 10-14 Mayıs'ta 111.000 ziyaretçisiyle yapı sektörünü buluşturuyor. Fuar kapsamındaki "İş Geliştirme Platformu", bu yıl "Konuk Bölge Afrika Projesi- Kenya, Nijerya, Mozambik" ve "Hedef Pazar: İran Projesi" ile sektörün yeni pazar arayışına katkı sağlarken, "Mimarlık ve Mimarlık Kültürü" etkinlikleri de yapı profesyonellerine bilgi akışı sağlayacak. Fuarda 1.250 katılımcı firmanın en son yenilik, ürün ve hizmetleri sergilenecek. 




Bursa Kent


Geri Dön