18 / 04 / 2024

Yapı Kredi Bankası'nın konut kredisi faizlerini 10 puan düştü!

Yapı Kredi Bankası'nın konut kredisi faizlerini 10 puan düştü!

Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı. Bankanın konut kredisi faizleri tüm vadeler için 10 puan düştü.



Yapı Kredi Bankası konut kredisi faiz oranlarında indirim gerçekleştirdi. Banka en son indirim sonrasında konut kredisi faizlerini yüzde 1.49 olarak belirlemişti. Bugün gerçekleşen 10 puanlık indirimin ardından ise bankanın faiz oranları yüzde 1.39’a düştü.

Yapı Kredi Bankası Konut Kredisi Faizleri Ne Kadar?

Yapı Kredi Bankası faiz indirimi sonrasında azami 10 yıla kadar vadeye kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranlarını yüzde1.39 olarak belirledi. Bankanın konut kredisi maliyeti indirim sonrasında yıllık yüzde 18’e düştü.

Yapı Kredi Konut Kredisi Kullandırım Şartları

Yapı Kredi Bankası yüzde 1.39 faizli konut kredisi ürününü hayat sigortası, BES ve vadeli mevduat opsiyonel ürünlerinden en az biri ve zorunlu çapraz ürünlerin alınması durumunda kullandırıyor. Bankasının sunduğu zorunlu çapraz ürünleri Yapı Kredi banka kartı, bireysel internet bankacılığı, mobil bankacılık üyeliği, kredi kartı ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatını kapsıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

Yapı Kredi Bankası’ndan 100.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde kredinin aylık taksit tutarları 1.720 TL oluyor. Vade sonunda krediye yapılan toplam geri ödeme de 206.000 TL’ ye denk geliyor.


Geri Dön