26 / 04 / 2024

Yapı Kredi çıldırdı! Başvuran başvuran kişiye 7 bin 500 lira promosyon verecek

Yapı Kredi çıldırdı! Başvuran başvuran kişiye 7 bin 500 lira promosyon verecek

Milyonlarca emeklinin beklemiş olduğu promosyonlar için Yapı Kredi’den emeklilere müjde geldi. Ünlü banka Yapı Kredi, emeklilere 7. 750 liraya kadar promosyon verecek. İşte detaylar…



Emekli vatandaşlarının merakla beklediği bankalar tarafından uygulanacak promosyon ödemelerinin detayları gelmeye başladı. Yapı Kredi Bankası, başvuran bütün emekli vatandaşlar için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Kampanya 31 Ağustos'a kadar geçerli. İşte Yapı Kredi'nin emeklilere sunduğu promosyonun detayları ise şu şekilde…

Ünlü bankadan yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi, Türkiye’deki milyonlarca emeklinin hayatını kolaylaştıran ürün ve hizmetleri sunmaya kaldığı yerden devam ediyor. Kampanya kapsamında, 31 Ağustos'a kadar kişilerin maaşlarının yatırılması için Yapı Kredi'yi seçen emekliler, hiçbir ek koşul olmadan bir aylık net gelirleri 1. 500 liraya kadar ise 4. 850 lira, 1. 500 lira - 2 bin 499 lira arasında ise 6 bin lira, 2. 500 lira ve üzerinde ise 7. 250 lira nakit promosyon kazanıyor.

Bunlarla birlikte maaşını Yapı Kredi’ye taşıyan emekli vatandaşlar, 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı yapmaları durumunda maaş baremi bağımsız 100 lira ek nakit ödül kazanma fırsatı kazanıyor.

Yapı Kredi çıldırdı! Başvuran başvuran kişiye 7 bin 500 lira promosyon verecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön