18 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yapı Kredi Koray GYO bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortalığı 2018 yılı bağımsız denetim kuruluşu olarak PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik'i seçti. 



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortalığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim kuruluşu seçiminin genel kurulca onaylanması hakkında açıklama yaptı. 

Yapı Kredi Koray GYO 2018 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına karar verdi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin bugün yapılan genel kurul toplantısında, Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kanunu çerçevesinde, Denetim Komitesi'nin görüşü dikkate alınarak Yönetim Kurulu tarafından, Şirketin 2018 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeler kapsamında diğer faaliyetleri yürütmek üzere seçilen, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin onaylanmasına karar verilmiştir.


Geri Dön