25 / 04 / 2024

Yapı Kredi Koray GYO'nun 12.1 milyon TL'lik payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun 12.1 milyon TL'lik payları Koray Gayrimenkul'e devredildi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü yayınlandı. 



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş. tarafından II-26.1 sayılı pay alım teklifi tebliği uyarınca yapılacak zorunlu pay alım teklifi hakkında açıklama yaptı. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den şirkete ulaşan II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü yayınlandı. 

Hisse devir sözleşmesi imzalandı

Şirketin 40 milyon TL tutarındaki mevcut çıkarılmış sermayesinde yer alan 20 milyon 400 bin TL nominal değerli (A) Grubu payların, Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.’ye ait olan 3 milyon 116 bin TL nominal değerli kısmı dışında kalan toplam 17 milyon 284 bin TL nominal değerli kısmının satın alınması için hisse devir
sözleşmeleri imzalandı. 

Koray GYO'ya devretti

Kamuya duyurulmuş olan, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’nin mülkiyetinde bulunan ve YKGYO sermayesinin yüzde 30,45'ini temsil eden 12 milyon 179 bin 872 TL nominal değerli payların (10.404.000,00 TL'lik kısmı A Grubu, 1.775.872,00 TL'lik kısmı B Grubu) Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.’ye devri 17 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla tamamlandı. 

3,20 TL'lik pay

YKGYO’nun imtiyaz içermeyen B Grubu paylarının değerinin tespitine yönelik olarak Sermaye Piyasası Kurulu’nun değerleme hizmetine ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde A1 Capital Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından değerleme raporu hazırlandı. Değerleme raporu çerçevesinde YKGYO’nun B Grubu payları için pay başına 3,20 TL değer belirlendi. 

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ortaklarından Koray Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'den Şirketimize ulaşan II-26.1 sayılı Pay Alım Teklifi Tebliği Uyarınca Yapılacak Zorunlu Pay Alım Teklifi hakkındaki açıklama ve değerleme raporunun ilgili bölümü ekteki şekildedir. Pay sahiplerimizin bilgisine sunarız.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için  tıklayın


Geri Dön