24 / 04 / 2024

Yaş Dostu Kentsel Dönüşüm Çalıştayı 28 Mart'ta!

Yaş Dostu Kentsel Dönüşüm Çalıştayı 28 Mart'ta!

Dünya Yaşlanma Konseyi ve Denge Değerleme tarafından Yaş Dostu Kentsel Dönüşüm Çalıştay Gurubunun “Kentsel Dönüşümle ilgili mevcut durum, Sorunlar, Beklentiler ve Çözümler” konulu toplantısı 28 Mart 2015 Cuma günü düzenlenecek.



Türkiye nüfus yapısı ve sosyal yaşam olarak oldukça dinamik yapıya sahiptir.  Ülkemiz bir taraftan genç nüfusumuz ile ön planda olurken diğer taraftan 2014 yılında Dünyanın  en hızlı yaşlanan ikinci ülkesi olduk. Başta devlet kuruluşları olmak  üzere seferberlik şeklinde depreme karşı dayanıksız yaklaşık yedi milyon konutun dönüşümü öngörülmekte.

 

Bu dönüşümün en önemli öznesi olan insan hayatının her evresinin ele alındığı,  doğal hayat akışına uyumlu olması amacıyla Yaş Dostu Kentsel Dönüşüm Çalıştay Gurubunun, Dünya Yaşlanma Konseyi Başkanı Dr. Kemal Aydın moderatörlüğünde “Kentsel Dönüşümle ilgili mevcut durum, Sorunlar, Beklentiler ve Çözümler” konulu kahvaltı ve sonrası toplantıların yer alacağı etkinlik 28.03.2015 Cumartesi günü saat 09:00- 13:00 arası Titanic City Taksim Hotel'de düzenlenecek.


Program Dünya Yaşlanma Konseyi ve Denge Değerleme tarafından düzenlenecek.



Geri Dön