23 / 04 / 2024

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

ABD doları karşısında değer kaybeden euo/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bu düşüşler karşısında '' yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki euro/TL ne olacak?



PİYASALARDA BU HAFTA NELER OLACAK?

  • Haftanın ikinci gününde TCMB uluslararası yatırım pozisyonu verilerini açıklayacak ayrıca konut fiyatlarını duyuracak.
  • Çarşamba günü İngiltere'den gelecek enflasyon rakamları takip edilecek.
  • Perşembe günü TÜİK yurt dışı üretici fiyatlarını açıklayacak. Ancak aynı gün öğleden sonra Merkez Bankası faiz kararını açıklayacak. 
  • Perşembe günü yurtdışında ise Euroyu etkileyebilecek bir veri olan Almanya’da üretici enflasyonu rakamları açıklanacak. Ayrıca Euro Bölgesi’nin ödemeler dengesi raporu açıklanacak.
  • Haftanın son işlem günü olan Cuma günü ise TÜİK ve TCMB tarafından ortaklaşa hazırlanan tüketici güven endeksi verileri açıklanacak. TOBB tarafından ise kurulan ve kapanan şirketler raporunu yayımlayacak.
     

 Yastık altındaki euroları bozduralım mı, bekletelim mi? Euro kuru ne olacak? 

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO KAÇ TL? 17 EKİM 2022 EURO KURU

Euro kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Yurt içi piyasalarda euro/TL alış fiyatı 18,27 TL, satış fiyatı ise 18,34 TL seviyesinde işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 0,98 seviyesinde değerleniyor.

Elimde sadece 1 euro var diyenler bile hemen baksın! Euro 3 gün sonra bu kadar olacak

Euro kurunda tehlike çanları çalıyor! Elinde 1 eurosu bile olanlar ''eyvah'' dedi

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön