25 / 04 / 2024

Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti!

Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti!

Türkiye’ nin önde gelen mobilya firmalarından Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’ u seçti. Birbirinden şık ve modern Yataş ürünlerinin yeni adresi Evmanya.com oldu....



Türkiye’nin önde gelen mobilya firmalarından Yataş, online mağazacılıkta Evmanya.com’u seçti. Birbirinden şık ve modern Yataş ürünlerinin yeni adresi Evmanya.com oldu.


 


Online alışveriş taleplerine cevap vermek için harekete geçen Yataş, Türkiye’nin ilk Ev ve Dekorasyon sitesi Evmanya.com ile işbirliğini tercih etti. Bünyesinde bulundurduğu yerli ve yabancı markaların farklı ürün kategorileri ile ev tutkunlarının ilk adresi olan Evmanya.com’da Ekim 2014 itibari ile Yataş ürünlerine de yer verilmeye başlandı.


 


Yataş Bedding Koleksiyonu’na ait konforlu ve ergonomik yatakları  Evmanya.com adresindeki yerlerini aldı. Bedding Koleksiyonu farklı ihtiyaçlara göre tasarlanan ürünleriyle dikkat çekiyor.


 


Enza Home imzalı rahatlık ve uygun fiyatların ön planda tutulduğu koltuk takımları, köşe takımlar, berjerler de Evmanya.com sayfalarında bulabileceksiniz.


 


Bununla birlikte Yataş’ın Puffy Koleksiyonu’nun keyifli ve sağlıklı ev tekstili ürünleri de dekorasyonda trendleri yakalamak isteyenlerin favorileri arasına girecek.


Yataş ürünleri online satışta ilk kez ve sadece evmanya.com'da!


Geri Dön