19 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?



Platin, en az gümüş ve altın kadar değerli metaller arasında yer alıyor. Yatırımcılar yatırım enstrümanlarını yakından takip ederken karşılarına çıkan platini de sorgulatıyor. Platine yatırım yapmak mantıklı mı? sorusunun cevabı merak ediliyor. 

 Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Platin, kimyasal özellikleri ve çok az bulunmasından kaynaklı olarak dünyadaki en pahalı ve değerli metaller arasında bulunuyor. Altın ve gümüş gündemdeki gelişmelerden dolayı bugün rekor seviylere yükselirken platin değer kaybetti. Öyleyse platine yatırım yapmak mantıklı mı? Platinin bugün değeri ne kadar? İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön