25 / 04 / 2024

Yatırımcılar dikkat! Altın yükselmeye devam ediyor!

Yatırımcılar dikkat! Altın yükselmeye devam ediyor!

En güvenli liman olan altının gramı, yeni güne artışla başladı ve şu sıralarda 467 lira düzeyinde işlem görüyor. Çeyrek altın 766 lira, Cumhuriyet altını ise 3.128 liradan satışa sunuluyor.



Gram altın, dün dolar kuru ve altının ons fiyatındaki yükselişe benzer değer kazanırken günü bir yüzde 0,7 yükselişle 464,2 liradan sonlandırdı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, yeni işlem gününe deartışla başladıktan sonra saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 467 TL'den  işlem görüyor.

Aynı dakikalarda çeyrek altın 766 TL, Cumhuriyet altını ise 3.128 TL'den satışa sunuluyor.

Yatırımcılar dikkat! Altın yükselmeye devam ediyor!

Altının ons fiyatı  şu dakikalarda bir önceki günün kapanışına göre yüzde 0,2 üzerinde 1.782 dolardan alıcı buluyor.

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükseliyor mu?

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön