26 / 04 / 2024

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükseliyor mu?

Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükseliyor mu?

Altının gram fiyatı, yeni güne artışla başlayarak 461,1 lira seviyesinden işlem görüyor. Çeyrek altın 755 lira, Cumhuriyet altını ise 3.085 liradan satılıyor.



Gram altın, dün dolar kurundaki yükselişe karşılık altının ons fiyatındaki düşüş bandında değer kaybederek, günü yüzde 0,1 azalışla 460,9 liradan tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Gram altın, yeni işlem gününe yükselişle başladı ve ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışın hemen üzerinde 461,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 755 lira, Cumhuriyet altını ise 3.085 liradan satılıyor.

 Altın yatırımcıları dikkat! Altın fiyatları yükseliyor mu?

Altının ons fiyatı ise şu saatlerde bir önceki günün yüzde 0,1 üzerinde 1.774 dolardan işlem görüyor.

Altının ons fiyatı dün 25 Şubat tarihinden bu yana en yüksek seviye olan 1.790 dolara çıktı. Analistler şu sıralarda yüzde 1,63 seviyelerinde olan faiz oranındaki değişimin, altının ons fiyatının yönü üzerinde etkili olabileceğini aktardı.

Altının gram fiyatı ne kadar oldu?

Altın yatırımcıları dikkat! Bu seviyelere gelecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön