19 / 03 / 2024

Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL kuruna odaklandı! Yatırımcılar dikkat! Euro/TL bugün kaç lira?

Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL kuruna odaklandı! Yatırımcılar dikkat! Euro/TL bugün kaç lira?

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününde de  yükselmeye devam ediyor. Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL'ye odaklandı! Euro yatırımcıları dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün ne kadar? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...



Yatırımcılar ve döviz almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren yurt içi piyasalarda euro kuru ne kadar? Euro kaç TL oldu? Euro ne kadar? sorularının yanıtları merak ediliyor. Euro/TL haftanın ikinci işlem gününde güne 0,83 yükselişle başladı.

Enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra döviz kurları yükselmeye başladı. . Euro kuru yükselişe geçerken 18 lira seviyesini geçti. Bugün de yukarı yönlü hareketine devam eden euro kuru yükselişe geçtİ.

Peki bugün  euro ne kadar? Euro kuru kaç lira oldu?  İşte son dakika euor/TL Kuru 9 Ağustos 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön