25 / 04 / 2024

Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL kuruna odaklandı! Yatırımcılar dikkat! Euro/TL bugün kaç lira?

Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL kuruna odaklandı! Yatırımcılar dikkat! Euro/TL bugün kaç lira?

Döviz kurları haftanın ikinci işlem gününde de  yükselmeye devam ediyor. Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL'ye odaklandı! Euro yatırımcıları dikkat! Euro yükseliyor. Euro/TL bugün ne kadar? İşte 9 Ağustos 2022 euro kuru...



PİYASALAR HAREKETLENDİ

ABD'de tarım dışı istihdam verileri açıklandı. ABD'de tarım dışı istihdam temmuz ayında 250 binlik beklentiye karşılık 528 bin yükseldi.
 Ülkede işsizlik yüzde 3,5'e geriledi. Verinin güçlü gelmesi ABD'nin resesyonda olmadığına işaret ederken, Fed'in agresif faiz artışlarına devam edebileceğinin sinyalleri gelmeye başladı.

 Altın, dolar değil herkes şimdi euro/TL kuruna odaklandı! Yatırımcılar dikkat! Euro/TL bugün kaç lira?

Analistler, ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Tayvan'ı ziyaret ettikten sonra gündeme gelen jeopolitik risklerin büyümeyeceğine yönelik  beklentiler ve tahminlerden iyi gelen makroekonomik veriler ile piyasalarda pozitif bir seyir izlendiğinin bilgisi geldi. 

Avrupa tarafında da büyüme ve enflasyon arasındaki ikilem fiyatlamaları zorlaştırırken, enerji arz krizi bölgeye ilişkin risklerin başında gelmeye devam ediyor.

Yarından itibaren bölgede yoğunlaşacak makroekonomik veri takviminin ise piyasaların yönünü etkilemesi bekleniyor.

Piyasalarda bugün ABD, 2. çeyrek tarım dışı üretkenlik, iş gücü maliyetleri takip edilecek.

Euro yükseliyor! Euroya yatırım yapanlar dikkat! Euro kurunda son dakika 

Altın mı, dolar mı, euro mu? Bu haberi okumadan yatırım yapmayın! Temmuz ayında en çok ne kazandıran ve kaybettirenler

Ne altın en dolar hemen euroya bakın! Elinde eurosu olanlar dikkat! Euro/TL bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön