25 / 04 / 2024

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

İzmir Çeşme'de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Satışa çıkarılan arsaların ihalelerini merakla takip eden yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir'de yer alan arsa için de satış ihalesi düzenliyor.



Arsa yatırımcıları tarafından merak edilen son dakika ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de İzmir Çeşme'de yer alan arsayı da satışa sundu.

Çalışmalarına devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında İzmir ili, Çeşme ilçesindeki turizm tesis alanı imarlı arsa da bulunuyor.

İzmir Çeşme de turizm tesis alanı imarlı arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki son detaylara göre, satışa çıkarılan konut alanı imarlı arsa  İzmir ili, Çeşme ilçesi, 16 Eylül Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 35140106164 şeklinde açıklandı. Yine verilen detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 3.095 metrekare.


Geri Dön