26 / 04 / 2024

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, yatırımcıların merakla beklediği Ekim ayı ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Kartepe'de de arsa satıyor.



Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı Ekim 2022 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli Kartepe'de konut imarlı arsa satıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki satış ihaleleri arasında Kocaeli ili, Kartepe ilçesindeki konut imarlı arsa da bulunuyor. 

Milli Emlak Kartepe de konut imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki detaylara göre, satışa çıkarılan konut imarlı arsa Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey - Başaran Mahallesi bulunuyor.

Milli Emlak'ın satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarası 41120116881 olarak  açıklandı. Yine açıklanan detaylara göre, söz konusu arsa 534,56 metrekare. 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin 534,56 metrekare şeklinde bildirildiği konut imarlı arsanın toplam muhammen bedeli 401 bin Türk Lirası olarak belirtilirken, geçici teminat bedeli de 100 bin 250 Türk Lirası olarak belirtildi.


Geri Dön