27 / 04 / 2024

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar bugünkü döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 18 Şubat 2022 dolar ve euro fiyatları...



Dolar almak ve bozdurmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip edilen dolar/TL güne 13,60  lira seviyelerinde başladı.Dolar/TL bugün şu dakikalarda alış fiyatı 13,59 lira, satış fiyatı ise 13,60 lira seviyelerinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro TL alış fiyatı, 15,42 lira,  satış fiyatı ise 15,46 lira.

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Dün açıklanan Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrasında döviz kurlarında kayda değer değişklik yaşanmadı. Dolar kuru haftanın son işlem gününe yükselişle başladı. Piyasalarda yaşanan gerilimler dolar kurunda dalgalanmalara sebep oldu. Altın fiyatları yükselirken dolar kuru sakin seyrine devam ediyor. Haftalık bazda dolar kuru en yüksek seviyesi olan 13,64 seviyesine 15 Şubat 2022 tarihinde ulaştı.

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Dolar/TL bir sene içerisinde rekorunu 19 Aralık 2021 tarihinde kırdı ve 16,8 seviyesi ile bir rekora imza attı. Dolar kuru tarihi zirvesinin ardından düşüşe geçerek dalgalı seyrine devam etti.

Şerife ŞİŞOĞLU/Emlakkulisi.com

Altında büyük hamle! Rekor mu geliyor?

Dolar yükselişe geçecek mi? Bugün dolar kaç lira?

Gümüş atağa geçti! Gümüşten yatırım olur mu diyenlere...

Piyasalarda korkutan hareketlilik! Altın ve dolar için kritik gün!

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?

2022'de emlakta ne prim yapacak? Ne prim yapmayacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön