26 / 04 / 2024

YDA Park Avenue telefon numarası!

YDA Park Avenue telefon numarası!

Firma: YDA Grup

Proje: Park Avenue

YDA Park Avenue telefon numarası haberimizde yer alıyor. Dairelerin 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.



YDA  Park Avenue  telefon numarası bilgisini vermeden önce projeden bahsedelim.  Ankara  Yenimahalle'de hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.


YDA Park Avenue projesinde 1.885 tane daire yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede teslimler 2016 yılının Temmuz ayında yapılacak.


YDA Park avenue projesinde dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Banka kredisine ugyun olan projesi Onkoloji Hastanesi'ne 2 dakika mesafede inşa ediliyor. 


YDA Park Avenue telefon numarası 0312 386 38 38. Proje hakkında daha detaylı bilgi almaj için satış ofisiyle bu numaralı telefonla görüşebilirsiniz. 


YDA Park Avenue projesinde fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


YDA Park Avenue nerede?

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mah. Anadolu Bulvarı Üzeri Park Avenue Yenimahalle / ANKARA


YDA Park Avenue telefon numarası

Telefon: 0312 386 38 38

Web: www.ydaparkavenue.com.tr

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön