24 / 04 / 2024

Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında son durum!

Yedikuyular Kayak Merkezi inşaatında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Yedikuyular Kayak Merkezi’nin sezona yetişeceğini belirtti.



 

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Yedikuyular Kayak Merkezi'ni inceleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç inceleme sonrası yaptığı açıklamada: “Çağlayancerit dönüşü Bertiz üzerinden Yedikuyular Kayak Merkezi’mizin inşaatını ziyaret ettik. Tüm ekiplerimiz son hızla çalışıyor. İnşallah bu sezona yetiştirmil olacağız. Şu anda iş büyük oranda bitmiş durumda. İnşaatlarımızın kabası bitti, ince işlerine geçilmiş durumda. Birkaç ay içinde buradaki tüm işler tamamlanmış olacak” diye konuştu.

 

Yedikuyular Kayak Merkezi’nin turizm açısından önemli bir nokta olduğunu belirten Başkan Erkoç: “ Kahramanmaraş’ımız için, Kahramanmaraş’ımızın turizmi açısından önemli bir dönüm noktası bu tesis. Bu tesisler hem kışın hem de yazın kullanılacak tesisler. Kışın kayakta, yazın da mesire alanı olarak bu kayak merkezi kullanılacak. Hem teleferikler de çalışacak yazın sıcaktan bunalan vatandaşlarımız yazın buraya gelecek. Çünkü burası çok yakın. Kışın sadece Kahramanmaraş’tan değil, bölgemizden, tüm Türkiye’den hatta yurt dışından bile burada misafirlerimizin olacağına inanıyoruz” dedi.

 


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi

 

 


Geri Dön