19 / 03 / 2024

Yeni Avrupa Konutları gelecek!

Yeni Avrupa Konutları gelecek!

Artaş İnşaat, markalı konut sektöründe bugüne dek 17 bin 500 adet konut teslim etti. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Çetinsaya, “Avrupa Konutları markasıyla sektörde yeni projelere imza atacağız" dedi..



Capital’in Dream ekinde yer alan habere göre; Avrupa Konutları markalı projeleriyle gerek Türkiye’de gerekse yurt dışında güçlü bir bilinilirliğe erişen Artaş İnşaat, yatırım yapmayı sürdürüyor. “Kendimizi Türkiye’de konutta kalite ve güvenin markası olarak konumlandık” diyen Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, önümüzdeki dönemde edindikleri güveni artıracak yeni projelerle faaliyetlerine devam edeceklerini açıklıyor.

“Kişisel olarak geleceğe dönük en büyük hayalim, ülkeme ve milletime maksimum faydayı sağlayabilecek çalışmalara imza atmak” şeklinde konuşan Çetinsaya, sektörde Avrupa Konutları markasıyla standartları daima yukarı çekmek, lider ve örnek model olma görevini sosyal bilinçle yerine getirme gayreti içinde olduklarının özellikle altını çiziyor.

Çetinsaya, yakın gelecekte şirket için kurduğu hayalini de şöyle aktarıyor: “Bugün inşa çalışmaları devam eden projelerimizin yanı sıra planlamaları ilerleyen yeni projelerimiz var.

Avrupa Konutları markasıyla sektörde yeni projelere imza atacağız. İnşaat sektöründeki çalışmalarımıza ek olarak şirket bünyemizde yer alan alışveriş merkezlerimiz ve otellerimizle de perakende ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyoruz. Yakın gelecekte de bulunduğumuz tüm sektörlerdeki çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.”

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile inşaat sektörüne getirdikleri farklılığı ve gelecek planlarını konuştuk:

Bu yılın ilk 5 ayı şirketiniz için nasıl geçti? Bu yılsonu için ne kadarlık büyüme hedefiniz var?
2018 yılı, Mayıs ayı da dahil bizim için yoğun geçiyor. Avrupa Konutları Yamanevler, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Office Ataşehir ile ortak girişimlerle geliştirdiğimiz Vadistanbul Park ve Tema İstanbul projelerimizde inşa çalışmalarına devam ediyoruz.

Yılın ilk aylarında da Avrupa Konutları Başakşehir ile Avrupa Konutları Atakent 4 projelerimizin inşasını tamamlayarak teslimlerine başladık. Hükümetin konut alimini kolaylaştırmaya yönelik yaptığı vergi teşviki ve tapu harçlarındaki kolaylığın yanı sıra biz de satışı devam eden projelerimizde peşinde yüzde 20 indirim, 60 ay sıfır vade, 84 ay sıfır vade gibi farklı ödeme seçenekleri sunuyoruz. Bu kampanyalarla birlikte satışlarımızda ciddi anlamda bir hareketlilik yaşıyoruz.

Önümüzdeki 5 yıllık vadede şirketinizin geleceğine dair en büyük hayaliniz nedir?
Artaş İnşaat olarak markalı konut sektöründe bugüne dek 17.500 adet konut teslim etmenin yanı sıra perakende ve turizm alanlarında da yatırımlarımız mevcut. Avrupa Konutları markalı projelerimizle Türkiye’de konutta kalite ve güvenin markası olarak konumlandık. Türkiye’nin en büyük projeleri Tema İstanbul ve Vadistanbul ile ülkemizin inşaat sektörünü uluslararası arenada temsil ettik. Bununla birlikte Türkiye’de yatırım yapan yabancı yatırımcılar nezdinde de kuvvetli bir bilinirliğe ulaştık. Önümüzdeki dönemde edindiğimiz bu güveni artıracak yeni projelerimizle sektördeki faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Bizim öncelikli hedefimiz daima ülkemize yatırım yapmak, milletimize katma değer sağlamak oldu. Bu anlamda kişisel olarak geleceğe dönük en büyük hayalim de ülkeme ve milletime maksimum faydayı sağlayabilecek çalışmalara imza atmak.

Peki yakın gelecek için ne gibi yatırım planlarınız bulunuyor?
Bugün inşa çalışmaları devam eden projelerimizin yanı sıra planlamaları ilerleyen yeni projelerimiz var. Avrupa Konutları markasıyla sektörde yeni projelere imza atacağız. İnşaat sektöründeki çalışmalarımıza ek olarak şirket bünyemizde yer alan alışveriş merkezlerimiz ve otellerimizle de perakende ve turizm alanlarında faaliyet gösteriyoruz.Yakın gelecekte de bulunduğumuz tüm sektörlerdeki çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.

Uzun vadede şirketinizi Türkiye’de nasıl konumlamayı istiyorsunuz? Bu anlamda nasıl hayalleriniz var?
Şirketimizin kuruluşundan bugüne ülkemize yatırım yapmak ve katma değer sağlamak ilk amacımız oldu. Bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm projelerimizi de bu bilinçle geliştirdik. Artaş İnşaat olarak hedefimizde ülkemize ve milletimize maksimum faydayı sağlamak var.

Şu an faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde dünya standartlarında bir yönetim yaklaşımıyla yenilikler yaparak, kendimizi her geçen gün daha da geliştirerek çalışıyoruz.

Bugün Artaş İnşaat’ı sektörde rakiplerinden ayıran en önemli özellikler neler?
Sektör temsilcilerinden biri olarak Avrupa Konutları markasıyla standartları daima yukarı çekmek, lider ve örnek model olma görevini sosyal bilinçle yerine getirme gayreti içindeyiz.

Bugüne dek inşa ettiğimiz Avrupa Konutları markalı tüm projelerimizde tüketicimizin daima yanında olduk. Teslimlerini tamamladığımız projelerimizde dahi site sakinleriyle diyalogumuzu asla kesmedik. Müşterilerimize kaliteli yaşam alanları sunarken, onların kazançlı bir yatırıma da imza atmalarını sağladık. Bu yaklaşımımız da “Avrupa Konutları” markasını bugün geldiği noktaya ulaştırdı.

Her projemizle bulunduğumuz bölgeye değer kazandırırken, yaşam kültürünü geliştirecek donatılar da oluşturduk. Avrupa Konutları markamızın arkasında şüphesiz ki bize güvenen ve her projemizi yakından takip eden müşterilerimiz var. Biz de müşterilerimizi asla yalnız bırakmıyoruz ve yıllar önce teslim ettiğimiz projelerimizi dahi tek tek geziyor, site sakinlerinin taleplerine çözümler üretiyoruz.

Bu yaklaşımımız da Avrupa Konutları markamızın bu noktaya ulaşmasını sağlıyor. 

“İNŞAAT, LOKOMOTİF OLMAYI SÜRDÜRECEK”

YATIRIMLARI ARTIRIYORUZ İnşaat sektörü ülkenin lokomotif sektörü olarak büyümesini yıllardır istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Sektörün önde gelen kuruluşlarından biri olarak bizler de bu alandaki yatırımlarımızı her geçen 91i daha da artırıyoruz. Türkiye, potansiyeli yüksek bir ülke... Gerek ülke ekonomisi gerek inşaat sektörü son derece güçlü.

HAREKETLİLİK ETKİLEMEZ Son aylarda ekonomide yaşanan hareketlilikler uzun vadede bütünü etkileyecek bir yapıda değil. Türkiye tüm dinamikleriyle istikrarlı büyümesini sürdürecektir. Ülkemizin son 10 yılına baktığımızda büyük bir yol kat ettiğimizi, önemli atılımlar ve büyüme oranları yakaladığımızı görüyoruz. Burada inşaat sektörünün yadsınamaz bir katkısı mevcut.

Bugün millet olarak en başta yapmamız gereken potansiyelimize güvenmemiz. Türkiye'nin ve inşaat sektörünün geleceğini iyi görüyoruz.

MİSYON SÜRÜYOR Sektördeki yatırımlarımız da bu güvenimizin önemli bir göstergesi. 2023 vizyonu kapsamında oluşturulan hedeflere her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. İnşaat sektörü şimdilerde olduğu gibi gelecekte de Yeni Türkiye nin en önemli sektörü olarak misyonunu sürdürecek. Artaş İnşaat olarak sektördeki 40'ıncı yılımızı geride bıraktık. Bu 40 yıl içinde hem ekonomimizi hem sektörümüzü kapsayan çok sayıda gelişmeyi yaşadık. İS yıl içinde aldığımız yol ve bugün ulaştığımız noktayı geçmişle kıyas tutmaya imkan dahi yok. Bugün Türkiye de sektörümüz de o günün şartlarıyla tahmin edemeyeceğimiz bir noktaya kısa sürede ulaştı. Son 10 yılda da istikrarlı bir büyümeyle gücünü sağlamlaştırıyor. Artaş inşaat olarak bu noktada ülkemizin geleceğine güvenimiz tam. Sektörümüzün ekonomideki etkinliğini artırarak büyümesini sürdüreceği kanaatindeyim.


https://www.artasgrubu.com/


Geri Dön