26 / 04 / 2024

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...



Eskişehirspor'un maçlarını oynadığı 33 bin kişi kapasiteli Yeni Eskişehir Stadyumu'nun çatısı, çatı direkleri, gerdirme demirleri ve halatlarında yoğun kar yağışı sebebiyle hasar meydana gelmişti. Olayın ardından Eskişehir Valiliği çatı onarılana kadar stadyumun kapatılması yönünde karar almıştı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, sahasız kalan Eskişehirspor oyuncuları  Adana  maçını Afyon Zafer Stadyumu'nda oynamıştı.

İki haftalık bekleyişten sonra bugün Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ligin 21. haftasındaki Altınordu maçının Yeni Eskişehir Stadı'nda oynanacağı duyuruldu.

Eskişehirspor, TFF 1. Lig’in 21. haftasında karşılaşacağı Altınordu maçını kendi stadında oynayacak.

Kırmızı siyahlıların lige tutunma yolunda önemli rakibi Altınordu ile cumartesi günü karşılaşacağı maç öncesi bu haber Eskişehir'de büyük mutluluk yarattı. 

Yeni Eskişehir Stadyumu eleştirilerine TOKİ’den açıklama geldi!

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!


Geri Dön