28 / 03 / 2024

Yeni Gimat GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan varlıklar için 2019 yılında Reel Gayrimenkul Değerleme ve TSKB Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı...



Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi seçimi hakkında açıklama yaptı.

Yeni Gimat GYO portföyünde bulunan varlıklar için 2019 yılında Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den, 2019 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alacak.

Yeni Gimat GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 21.01.2019 tarihinde yapılan toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 Sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliğinin "Gayrimenkul değerleme şirketlerinin seçimi" başlıklı 35. maddesi uyarınca Şirketimiz portföyünde bulunan varlıklar için 2019 yılında Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den, 2019 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. veya TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'den değerleme hizmeti alınmasına karar verilmiştir.

 


Geri Dön