25 / 04 / 2024

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri tercih edildi!

Yeni hastanelerin inşaatında İzocam ürünleri tercih edildi!

Her ihtiyaca uygun olarak ürettiği ürün ve çözümleriyle Türkiye'nin önemli projelerinin tercihi olmayı sürdüren İzocam, son dönem içerisinde inşaatına hızla başlanan yeni hastanelerin yalıtımında da tercih ediliyor.



Türkiye’nin enönemli projelerine uzmanlığıyla hizmet sağlayan ve yalıtım ürünleri temin eden İzocam son olarak koronavirüs sürecinde yapımına başlanan İstanbul AtatürkHavalimanı Sahra Hastanesine, Sancaktepe Sahra Hastanesi’ne ve  Ankara  KeçiörenAtatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ekbinasına ürün sağlıyor.

Ekonominin geleceği için iş yaşamını sürdürmesi, ürün ve hizmetlerin devamlılığının güvenlibir şekilde sağlanmasının büyük rol oynayan İzocam, bu süreç içerisinde üzerine düşen sorumluluklara sahip oluyor. Sektör öncüsü bir marka olarak, sağlık açısından gereken önlemleri en üst seviyede tutarak üretim ve ticari faaliyetlerini sürdürüyor. Üretim programıyla stoklarını inşaat sektörünün ve piyasanın durumuna göre gerçekleşiyor.

Halen inşaatı süren İstanbul Atatürk Havalimanı Sahra Hastanesinde İzocam Bayisi Arken Yapı Mimarlığın temin ettiği, eğimi yüzde 10’dan yüksek çatılarda kullanılmak için tasarlanan yüksek yangın dayanımı, ısı, ses ve suyalıtımı için üretilmiş her iki yüzü çelik sac kaplı, mineral yün yalıtımlı İzocam Tekiz Taşyünü Çatı Panelleri tercih ediliyor.

Ankara Keçiören Atatürk Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi 100yataklı ek bina projesinin iklimlendirme sistemi için ise İzocam Optiflexürünleri seçildi. İzocam bayisi Timeks İzolasyon’un sunduğu Optiflex boruve levhaların uygulaması ATR Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul’da bulunan Sancaktepe Sahra Hastanesi için ise yine İzocam bayisi Timeks İzolasyon tarafından iklimlendirme sisteminde kullanılmak üzere tedariki yapılırken İzocam Optiflex boru ve levhaların uygulaması Birleşik Mühendislik'çe yapılıyor.

İzocam, bu dönemde özellikle hastane projelerinin taleplerini zamanında karşılayabilmeleri amacıyla bir sorumluluk olarak görüyor. Hastanelerin kısa süre içerisinde tamamlanması amacıyla zaman çok önemli olduğunu İzocam’ın malzemeyi kısa süre içerisinde verebilmesi projelerin zamanında tamamlanmasında önemli role sahip olacak.


Geri Dön