16 / 04 / 2024

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

Yeni Havalimanı markalara fuar etkisi yaratacak!

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve ürünlerini dünyaya tanıtma fırsatı bulacaklar. 



İstanbul Yeni Havalimanı, Türk ürünleri ve markalarının tanıtılması için en önemli platformlardan biri olacak. Markalar, terminal mağazası ile fuar etkisini yaşayacak ve markalarını dünyaya tanıtma fırsatı bulacak. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre ilk fazı tamamlandığında 90 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul Yeni Havalimanı, ticari alanlarıyla alışveriş merkezleriyle yarışacak. Ticari anlaşmaların devam ettiği havalimanında, yolcuların uçuştan en az 4 saat önce gelip iyi vakit geçirebilecekleri bir alan yaratılacak.

İGA Havalimanı İşletmesi Ticari İşler Genel Müdür Yardımcısı Mert Başar, "Türkiye'nin en büyük perakende şirketlerinin buluşmasına ev sahipliği yaptık, İstanbul Yeni Havalimanı'nda gelinen son noktayı yerinde görmelerini istedik. En önemli önceliğimiz, yolcu konforunu ve alışveriş deneyimini kusursuz hale getirmek. Bunun için de hem Türkiye'nin hem dünyanın en büyük perakende markaları ile iş birlikleri geliştiriyor; ticari anlaşmalar yapıyoruz" diye açıklamalarda bulunmuştu. 

54 BİN METREKARE DUTY FREE ALANI

1-) Giden yolcu katında 39 bin 812 metrekare, gelen yolcu katında 13 bin 998 metrekare duty free mağaza alanı bulunacak.
2-) İki parçalı moda ve aksesuar alanları olacak ve bu alanların her biri 3 bin metrekare büyüklüğünde ve 25'er satış mağazasını bünyesinde bulunduracak.
3-) Mücevher ve bijuteri bölümünde 3 bin metrekarelik alanda 30 mağazalık kiralanabilir alan yer alacak.
4-)  Çocuk giyimi için 3 satış alanından oluşan 300 metrekare büyüklüğünde bir alan alışveriş severlerin hizmetinde olacak.
5-) Ev tekstili ve aksesuarları için 5 satış mağazası, 450 metrekarelik bir alan ile yolculara hizmet verecek.


İstanbul Yeni Havalimanı'da tarihi açılış öncesi son görüntüler!

İstanbul Yeni Havalimanı açılıyor!


Geri Dön