25 / 04 / 2024

Yeni Mamak Projesi'nde 768 konut tamamlandı!

Yeni Mamak Projesi'nde 768 konut tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi' nin 50' nci Yıl Kentsel Dönüşüm alanı kapsamında bulunan Yeni Mamak Projesi'nde 768 hak sahibinin konutları tamamlandı. Bunlardan'50 tanesinin tapusu teslim edildi...



Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 50'nci Yıl Kentsel Dönüşüm alanı kapsamında bulunan Yeni Mamak Projesi'nde 768 hak sahibinin konutları tamamlandı. Bunlardan'50 tanesinin tapusu teslim edildi. 


Törene  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı'nı Melih Gökçek, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ile AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın katıldı. Gökçek, yeşil alan ve sosyal donatılara büyük önem verilen projenin, kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi. Gökçek ilk etapta 50 tapunun teslim edildiğini, hafta başından itibaren diğer hak sahiplerinin de kimlikleriyle birlikte giderek tapularını alabileceklerini ifade etti. Mamak'ta geçtiğimiz hafta temeli atılın mobilyacılar ve lakeciler showroom proje hakkında da bilgi veren Gökçek, proje tamamlandığında mobilyacıların daha çağdaş bir ortamda ürünlerini sergileyip satışa sunabileceklerini bildirdi. 


Yeni Mamak Projesi ile bölgeye toplam 50 bin konut, 500 işyeri, rekreasyon alanları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi ve aquapark ile bir de otel yapılacak. 8 milyon 500 bin metrekarelik proje alanı üzerinde 13 bin 750 gecekondu bulunuyor. Bugüne kadar 6 bin 600 hak sahibi ile anlaşma yapılırken, bunların 2 bin 500 tanesinin konutu da yıkılmış durumda. 


ANKARA - DÜNYA 


Geri Dön