26 / 04 / 2024

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası!

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası!

Firma: Ortadoğu Grup

Proje: Yeni Nesil Eyüp

Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası kapsamında yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Yeni Nesil Eyüp projesi dokuz blok olarak Ortadoğu Grup imzasıyla yükseliyor...



Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp projesi 8 bin 936 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje  Ortadoğu Grup  tarafından inşa ediliyor. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri sunulan Yeni Nesil Eyüp projesi dokuz bloktan oluşuyor. Proje 222 adet konut ve 9 adet ticari birim olarak hayata geçirildi. 
 
Yeni Nesil Eyüp'te daire alanları ise 113 ile 150 metrekare arasında değişiyor. Yeni Nesil Eyüp projesinde 2+1 dairelerin liste fiyatları 820 bin TL'den başlarken uygulanan yüzde 20 indirime göre 656 bin TL'ye düşüyor. 3+1 dairelerin indirimli fiyatı 726 bin TL'den başlıyor.
 
Yeni Nesil Eyüp ödeme kampanyası! 
Kampanya dahilinde Yeni Nesil Eyüp'te yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Ödemeye 2019 yılı itibariyle başlanıyor. Banka kredisinin de kullanılabildiği projede aynı zamanda kişiye özel esnek ödeme planları da oluşturulabiliyor. 
 

Nesil Eyüp Evleri'nde; sauna, fitness, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi imkanlara yer veriliyor. Eyüp Yeni Nesil Evleri 2018 yılı Mart ayında sahiplrine teslim edilecek.  
 
Yeni Nesil Eyüp iletişim! 
Tel: 0212 221 21 16  
Web: http://www.yeninesileyup.com/landing 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön