19 / 04 / 2024

Yeni Renault Clio'nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Yeni Renault Clio'nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Renault otomobil fiyatlarının günden güne arttığı bölgelerde daha düşük donanıma sahip olan bir Clio için düğmeye bastı. İşte merak edilen detaylar... 



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomobil sektöründeki dengeler değişmeyi sürdürüyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, sıfır otomobil fiyatlarının 400 bin lirayı geçmesi beraberinde pek çok söylentiyi de beraberinde getirdi.

Hali hazırda sıfır otomobillerde şu an için en büyük beklenti ÖTV indirimi. Şu an için binlerce kişi sıfır otomobillere gelmesi beklenen olan ÖTV indirimini bekliyor. Hatta söz konusu bu indirim öncesinde bazı ön hazırlıklar da söz konusu.

Yeni Renault Clio nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Teknolojioku'dan Mustafa Yılmaz'ın aktardığına göre, söz konusu ÖTV indirimi sonrasında otomobilleri al-satçılar ve galerilerin almasının önüne geçmek amacıyla bazı düzenlemeler de söz konusu.  Ancak konu ile ilgili tek iyi haber bu değil. Bazı markalar, daha ucuz modeller için gözünü kararttı.  Eğer dedikodular doğruysa, otomotiv debi Renault yeni bir Clio sınıfı için düğmeye bastı. Söz konusu bu Clio sınıfının Renault’un en boş modellerinden biri olacağı ve fiyatının da son dönemin en düşük seviyesinde olacağı öne sürülüyor. Yeni Clio ile ilgili olarak sızdırılan fiyat Türkiye’ye uyarlandığında vergilerle beraber 180 bin lira  ile 200 bin lira arasında bir etiket olması bekleniyor..

Peki bu kadar ucuz bir arabada ne gibi yenilikler yer alacak? İşte detaylar...


Geri Dön