19 / 04 / 2024

Yeni Renault Clio'nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Yeni Renault Clio'nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Renault otomobil fiyatlarının günden güne arttığı bölgelerde daha düşük donanıma sahip olan bir Clio için düğmeye bastı. İşte merak edilen detaylar... 



Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, yeni Clio'da 4 camın da çevirmeli bir yapıda olacağı bildiriliyor. Ayrıca bunun dışında aynalar da eski tip çubuklu olacak. Araçta radyo yer almayacak yalnızca bir adet USB girişi yer alacak. Şarklılar bu USB girişi üzerinden çalınabilecek.

Manuel vites ile gelecek olan Clio'da, eski bir motor tipi kullanılacağı da öne sürülenler arasında. Ancak söz bu konu henüz netleşmedi.

Yeni Renault Clio nun fiyatı 180 bin TL olacak! Şimdi herkes otomobil alabilecek!

Yine aktarılan detaylara göre, Renault Clio’nun boş versiyonunda klima da bulunmayacak. Yalnızca motorun sıcak havasını içeri üfleyen bir kalorifer sistemine yer verilecek. Mevcut Renault Clio’ya göre çok daha hafif olacak modelin çarpışma testlerinden 0 yıldız alması da sürpriz olmayacak.

Modern teknolojilerin hiç birinin bulunmayacağı otomobilin Asya pazarında satışa çıkarılacağı bildiriliyor. Muhtemelen bu model ülkemizde de satışa çıkarılacak. Ancak Renault'tan henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Renault'un resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Clio modelinin fiyatları 435 bin TL'den başlıyor. İşte fiyatlar...

Renault Clio güncel fiyat listesi

Clio joy başlangıç fiyatı 435.000 ₺
Clio touch başlangıç fiyatı  506.000  ₺
Clio icon başlangıç fiyatı  548.000  ₺

Ceplerin dostu Renault Clio fiyat listesini yayımladı! Her eve lazım! İşte 2 Ağustos 2022 Clio fiyat listesi

Bütçe dostu Renault - Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesine güncelleme geldi! 25 Temmuz 2022 fiyat listesi

Renault Clio sıfır kilometre araçlarının fiyat listesinde bayram güncellemesi yaptı! 8 Temmuz 2022 fiyat listesi


Geri Dön