20 / 04 / 2024

Yeni Yapı Alibeyköy projesinde ön talep zamanı!

Yeni Yapı Alibeyköy projesinde ön talep zamanı!

Firma: Yeni Yapı İnşaat

Proje: Yeni Yapı Alibeyköy Projesi

Yeni Yapı Alibeyköy projesinde ön talep süreci başladı. Emlak Konut güvencesiyle yükselen Yeni Yapı Alibeyköy projesinde 362 konut ve 12 ticari ünite olacak...




Yeni Yapı İnşaat, Emlak Konut güvencesiyle İstanbul Eyüp'e bağlı Alibeyköy'de yapacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı.


Yeni Yapı Alibeyköy projesi için ruhsat bekleniyor. 35 bin 856 metrekare alanda inşa edilecek olan  Yeni Yapı Alibeyköy Projesi  362 konut ve 12 ticari üniteden oluşuyor.


7-8 katlı konut ve tek katlı villa blokları şeklinde tasarlanan Yeni Yapı Alibeyköy projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ara katlar, bahçeli dubleks ve teras villalar bulunuyor.


Yeni Yapı Alibeyköy projesinde ön satışların Mart ayında başlaması bekleniyor. Projede teslimler, inşaat başladıktan 24 ay sonra yapılıyor.


Yeni Yapı Alibeyköy projesi, 5. Levent projesine komşu konumda, İSKİ'nin altında kalan arazide hayata geçiriliyor. Yeni Yapı Alibeyköy'de fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar planlandı.


Yeni Yapı Alibeyköy projesinde ön talep zamanı!


Tel: 0212 311 11 22

Web: http://www.burasiyeniistanbul.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön