24 / 04 / 2024

Yeni yıla özel kişisel bakım paketleri Gratis Beautyler'de! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yeni yıla özel kişisel bakım paketleri Gratis Beautyler'de! İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşı akşamına hazırlanmak isteyenler ya da sevdiklerine bakım hediye etmek isteyenler için Gratis Beauty güzellik merkezlerinde özel hediye paketleri satışa çıkarıldı. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...



Yeni yıla sayılı günler kaldı. Yılbaşı akşamı için hazırlıklar da başladı. Yeni yıla evde girecek kişiler ev alışverişlerine başlarken, dışarda kutlamak isteyenler ise rezarvasyonlarını yaptırdı. Ayrıca yılbaşı kutlamak için yapılacak kişisel bakımlar ya da alınacak yılbaşı hediyeleri için de planlara eklendi. 

Yılbaşı akşamına hazırlanmak isteyenler ya da sevdiklerine bakım hediye etmek isteyenler kişiler için Gratis Beauty güzellik merkezlerinde özel hediye paketleri satışa çıkarıldı.. Gratis Beauty güzellik merkezlerinde cilt, saç ve tırnak bakım uygulamaları, Gratis güvencesi ile alanında uzman kişiler tarafından yapılıyor.

Gratis’in tüketicilerine hijyenik ortamda sertifikalı uzmanlar tarafından cilt bakımı, manikür-pedikür, nail art, saç bakım işlemleri, oje-kalıcı oje,  kaş ve yüz uygulamaları gibi hizmetler sunduğu Beauty güzellik merkezleri için özel hediye paketleri hazırlandı.. Gratis Beauty hediye paketleri, yeni yıl akşamına hazırlanmak isteyenler ya da sevdiklerine bakım hediye etmek isteyenler için ideal bir seçenek olarak dikkat çekiyor.


Geri Dön