23 / 04 / 2024

Yenigün İnşaat Bomonti projesiyle European Property Awards'a katılıyor!

Yenigün İnşaat Bomonti projesiyle European Property Awards'a katılıyor!

Dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhit firması arasında yer alan Yenigün İnşaat, İstanbul’da gerçekleştireceği ilk konut projesiyle, dünyanın en önemli gayrimenkul yarışması European Property Awards’ın seçmelerinde finale kaldı...



Geçtiğimiz yıl European Property Awards’ta Office Interior kategorisinde ödül kazanan Yenigün İnşaat, bu yıl Bomonti’deki projesiyle konut kategorisinde başarı göstererek, Türk gayrimenkul sektörünü Londra’da temsil etme hakkı hazandı.


Yenigün’ün Bomonti Projesi, 24 Eylül 2013 tarihinde Grosvenor House Hotel, Mayfair Londra’da gerçekleştirilecek törende, Türkiye adına diğer ülkelerin markalarıyla yarışarak, dünya gayrimenkul sektörünün yıldız projelerinden biri olacak.


European Business Awards, Avrupa’nın en önemli şirketlerinin dâhil olduğu; birbirinden görkemli ve projelerin ve büyük şirketlerin yarıştığı bir ödül programı. European Business Awards 2013-2014 ödülleri programında 50’ye yakın proje arasından seçilerek Türkiye adına yarışma şansı yakalayan Yenigün İnşaat’ın Bomonti Projesi, 40. kuruluş yıldönümü anısına İstanbullulara sunduğu çok özel bir yaşam konsepti. 


Özgün mimarisi ve farklı bir yorum getiren özel konseptiyle İstanbul’a ve Bomonti’nin tarihi dokusuna ayrı bir değer katacak olan Yenigün İnşaat’ın yeni projesi, ikinci baharını yaşayan Bomonti’de gerçek bir İstanbul yaşantısının kapılarını aralayacak. 


Bomonti projesinin, lüks ofis ve residence projesine kazandırdığı yepyeni yorumlar ile harmanlanan konseptinin tüm ayrıntıları önümüzdeki günlerde özel bir lansman ile açıklanacak. 




Geri Dön