25 / 04 / 2024

Yenisahra imar planı İBB meclisinde onaylandı!

Yenisahra imar planı İBB meclisinde onaylandı!

İBB Meclisi'nde onaylanıp askıya çıkan Yenisahra ve de Yakın Çevresi 1 / 5000 Ölçekli Nazım imar Planına, mahalle sakinleri ile Ataşehir Belediyesi' nin itirazları değerlendirildi.



Yenisahra ve Yakın Çevresi Ölçekli Nazım İmar Planı İBB Meclisi'nde oylanarak kabul Geçtiğimiz yıl Nisan ayında hazırlanarak İBB Meclisi'nde onaylanıp askıya çıkan Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım imar Planına, mahalle sakinleri ile Ataşehir Belediyesi'nin itirazları değerlendirildi. 1/5000'lik plana İBB Meclisi imar Komisyonu'nda son şekli verilerek İBB Meclisi'ne gönderilmişti. 


Ataşehir Belediyesi ile Yenisahra ve Barbaros mahalleli vatandaşların itirazları sonrası 17 Ekim 2014 günü istanbul Büyükşehir Belediye Meclis onaylanması nedeniyle teşekkür planlarının hazırlanarak İBB Meclisi'ne etti ve en kısa zamanda Yenisahra ve onay için gönderileceğini söyledi. 

Barbaros mahallelerinin 1/1000'lik gündemine gelen Yenisahra ve Yakın Çevresi 1/5000 Ölçekli Nazım imar Planı, yapılan oylamada kabul edilerek İBB Meclisi'nde onaylandı. 


Haber Takip


Geri Dön