26 / 04 / 2024

Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!

Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!

Firma: Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa

Proje: Yenitepe Kadıköy

Yenitepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında konutların detaylı bilgileri ve fiyatları haberimizin içinde yer alıyor...



Yenitepe Kadıköy'ün lansmanı bugün yapıldı.  Nuhoğlu İnşaat ve Gülsa  İnşaat birlikte hayata geçirdiği  Yenitepe Kadıköy  Projesi, karma bir proje olarak tasarlanıyor. Yeni Tepe Kadıköy Evleri'nde ofisler, ticari üniteler ve konutlar bulunuyor. 


Toplamda 30 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen Gülsa Yenitepe Kadıköy'de inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi. 1.100 konutun yer aldığı ve Fikirtepe'de yükselen Yenitepe Kadıköy fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor.


Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!


Ön satışta olan Fikirtepe Yenitepe Kadıköy projesi kapsamında peyzaj alanı 25 bin 700 metrekare. 80 metrekarelik binalardan meydana gelen Fikirtepe Yenitepe Evleri'nde 21 katlı+5 kat bazalı ve 4 kat bodrumlu 4 blok yer alıyor. 


Sosyal tesis alanı 2 bin 500 metrekare olan Yeni Tepe Evleri'nin mimarisinde TabanlıoğluMimarlık'tan Mimar Murat Tabanlıoğlu'nun imzası bulunuyor. 


Yenitepe Kadıköy fiyat listesi!


Yenitepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında fiyatlar ön satış döneminde metrekare birim fiyatları olarak 4 bin 400 liradan başlıyor.Yenitepe Kadıköy fiyat listesi kapsamında kısa sürede metrekare birim fiyatlarının 6 bin doları bulacağı ön görülüyor. 


Telefon: 0 216 576 49 50

Web Adresi: http://www.nuhogluinsaat.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön