27 / 04 / 2024

Yerli üretimin göz bebeği Farmall! CASE IH JXC 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Yerli üretimin göz bebeği Farmall! CASE IH JXC 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Yenilenen CASE IH JXC serisi sahip olduğu Common Rail yakıt enjeksiyon sistemli Faz 3B emisyon seviyesine sahip ithal motoru ile hem daha güçlü hem daha çevreci. CASE IH JXC serisi traktör fiyatlarını haberimizde derledik.



CASE IH JXC serisi motor üzerinde standart olarak bulunan Elektronik Kontrol Ünitesi (ECU) sayesinde zorlanmalara anlık olarak uyum sağlayarak traktörün bayılmasını engeller ve vites değişikliği gerekmeksizin durmadan bir çalışma imkanı sunuyor.

65 HP ve 75 HP olarak iki farklı modele sahip olan CASE IH JXC serisi Faz3B emsiyon seviyesini üzerinde barındırdığı komponentler sayesinde yakalayabilen Iveco F5C tipi motora sahip.

YERLİ ÜRETİM TRANSMİSYON VE HİDROLİK

40 km/s’lik ilerleme hızına sahip olan yeni JXC serisinde standart olarak 12 ileri 12 geri transmisyon bulunmaktadır. Özellikle de sıra sonu dönüşlerinizde büyük yardımcınız olan, debriyaj pedalına basmadan ileri ve geri manevralarınızı yapabilmenize olanak sağlayan Power Shuttle donanımı isteğe bağlı olarak JXC serisinde verilmektedir.

Böylelikle de hem zamandan hem de yakıttan tasarruf edebiliyor. Bunun yanı sıra tüm modellerinde Elektro Hidrolik çift çeker ünitesi sunarak ergonomiyi maksimuma çıkarıyor.


Geri Dön