24 / 04 / 2024

Yeşil Yaka Koru'da 2 milyon 510 bin TL'ye villa!

Yeşil Yaka Koru'da 2 milyon 510 bin TL'ye villa!

Firma: Mesa Mesken ile Nurol İnşaat

Proje: Yeşil Yaka

Yeşil Yaka Koru projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Mesa Mesken ve Nurol ortaklığının imzasını taşıyan proje lansmana özel ödeme koşulları sunuyor.



320 bin metrekare üzerinde inşa edilen  Yeşil Yaka  projesi 3 etaptan oluşuyor. Koru ismini taşıyan ilk etabı 56 adet villadan oluşan Mesa-Nurol Ortaklığının imzasını taşıyan proje ''Söğüt ve Sedir'' olmak üzere iki farklı tip villadan meydana geliyor. 


Yeşil Yaka Büyükçekmece projesinde müstakil bahçeler içindeki 56 villanın büyüklükleri 369 ile 379 metrekare arasında değişiyor. Söğüt 2 milyon 510 bin TL ile 2 milyon 936 bin TL, sedir ise 2 milyon 553 bin TL ile 2 milyon 814 bin TL arasında konumlarına göre değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projenin ilk etabı 17 Ekim 2017'de teslim ediliyor.


Yeşil Yaka'da unutulmayacak çocukluk

 

Yeşil Yaka'da çocukların hem güvenli,hem de yaş gruplarına göre dizayn edilmiş, çeşitli aktivite alanlarıyla donatılmış parklarda eğlenebileceği özel alanlar var. Tırmanma duvarı, ağaç evler, kaykay pistleri ile neşeli saatler onları bekliyor.


Yeşil Yaka'da hayat


Yeşil Yaka sakinleri açık havada uzun göl yürüyüşü ve spor yapmanın keyfini tenis kortları, mini futbol ve basketbol sahalarında çıkarırken, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa ve fitness merkezinde günün yorgunluğunu atacaklar. Yeşil Yaka kulüpte arkadaşlarıyla bir arada keyifli vakit geçirebilecek ve akşamları ailecek açık hava sinemasında film seyredebilecekler.


Avantajlı lokasyon


Mesa ve Nurol Ortaklığının ürünü olan proje,Yeşil Yaka'dan Maslak-Levent'e 25 dakika,Atatürk Havalimanı'na 20 dakika, Mall of İstanbul'a uzaklığı ise 15 dakika. 3.Havalimanına ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafede olan proje çevresindeki eğitim ve hastanelerele olan yakınlığı ile dikkat çekiyor. 


Yeşil Yaka satış ofisi;

Tel: 444 0 986

Web: http://campaign.mesa.com.tr/

Rumeysa ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön