16 / 04 / 2024

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

Yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski vefat etti!

New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde özel uçak düştü. Uçakta yıldızların müteahhiti Bernard Krupinski, pilot ve 2 kişi yaşamını yitirdi..



New York’un Long Island bölgesinde Cumartesi öğleden sonra saatlerinde düşen özel bir uçakta aralarında pilotunda bulunduğu dört kişi yaşamını yitirdi.

Amerika'nın Sesi'nde yer alan habere göre, New York’ta ünlülerin yazlıklarının bulunduğu Long Island’ın Doğu Hampton bölgesinde düşen özel uçakta bulunan kişileri arama kurtarma çalışmaları Pazar sabah saatlerinde sonlandı.

Doğu Hampton Polis Müdürlüğü yetkilileri aralarında ünlülerin müteahhitti olarak bilinen Bernard Krupinski ve eşi Bonnie Krupinski çiftiyle, 22 yaşındaki torunları William Maerov ve pilot John Dollard’ın vefat ettiğini açıkladı.

Piper PA31 Navajo tipindeki özel uçağın Cumartesi yerel saatle 15:00’te düştüğü açıklandı. Amerikan Ulusal Havacılık Servisi uçağın düştüğü saatlerde bölgede gök gürültülü şiddetli yağışın meydana geldiğini kaydetti.

Uçağın düşmesinin ardından arama kurtarma ekipleri, sahil güvenlik bot ve helikopterleri saatlerce süren çalışmaları sonrasında kazadan kurtulan olmadığını açıkladı.

Yetkililer, uçağın düşme nedeniyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı. Doğu Hampton Polis Müdürlüğü yaptığı basın açıklamasında, uçağın düştüğü sırada bölgede kötü hava şartlarının yaşandığını belirtti.

Yıldızların müteahhitti

Uçak kazasında hayatını kaybeden 70 yaşındaki Bernard Krupinski New York’taki ünlülerin sayfiye merkezi olarak bilinen Hamptons bölgesinde yıldız isimlere yaptığı lüks evlerle tanınıyordu. Krupniski, Martha Stewart, Billy Joel, Christie Brinkley gibi birçok ünlü yıldız isim için bölgede lüks evler tasarlayıp hayata geçirmişti.

New York Times Gazetesi, Bernard Krupinski’yi 1992 yılında “yıldızların müteahhitti” olarak tanımlamıştı.

 


Geri Dön