25 / 04 / 2024

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Yılın şirketi ödülü FuzulEv'e!

Ekovitrin dergisinin ‘Yılın Starları Ödül Töreni’, WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleştirildi. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu. 



Türkiye'nin en çok okunan ekonomi dergilerinden biri olan Ekovitrin dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği, ‘Yılın Starları Ödül Töreni’ düzenlendi. İş ve ekonomi dünyasının oscarları arasında yer alan organizasyon WOW İstanbul Convention Center’da 1 Temmuz’da gerçekleşti. Tören,  iş, siyaset, bürokrasi ve ekonomi dünyasını bir araya getirdi. 

Yılın Starları Ödül Töreni'nin juri üyeleri arasında Kamuran Abacıoğlu, Şeref Özata, Bilal Koçak, Ali Coşkun, Kemal Şahin, Ömer Bolat, Cemal Yangın, Dr. Dursun Altınışık, Babürhan Cörüt ve Tümay Mercan vardı. FuzulEv ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülünün sahibi oldu.

Ödülü almak için sahneye çıkan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, ‘’Türkiye’nin en saygın ekonomi yayınlarından biri olan Ekovitrin dergisinin düzenlendiği bu gecede siz değerli dostlarımıza bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Çalışmalarımızı takdir eden ve bizleri ‘’Türkiye’de Yılın Şirketi’’ ödülüne laik gören değerli jüri üyelerine teşekkür ederim. Bu ödülü FuzulEv ailesi adına alıyorum. Şüphesiz ki onların özverili çalışmalarıyla sizlerin takdirini kazanıyoruz ve her geçen gün başarı ivmemiz yükselmeye devam ediyor. Bu ödüller gelecekteki çalışmalarımız için bize hem daha büyük sorumluluk hem de önemli bir görev yüklemektedir. Bu bilinç ile ülkemize ve halkımıza daha iyi hizmet vermek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.


Geri Dön