25 / 04 / 2024

Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

 Yılmaz Aydoğan: İstikrarın devamı ekonomiye yansıyacak!

Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan, siyasi iktidarın istikrarının ekonomiye can vereceğini ifade etti. Aydoğan Tuzla ve Pendik'te yer alan 2 konut projesinin de devam ettiğini söyledi.



2017'nin başından bu yana hükümet nezdinde sektörü geliştirecek ve sektöre hareket getirecek birçok adım atıldığını belirten Satya Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Aydoğan bu adımların meyvesini almaya başladıklarını anlattı. 



Aydoğan, "Dolayısıyla mevcut siyasi istikrarın devamı, ekonomiye olumlu olarak yansıyacaktır. Bu noktada sektörü geliştirecek ve büyütecek adımların sürdürülebilir ve kalıcı olması gerekiyor" şeklinde konuştu. İki yeni projeye odaklandıklarını belirten Aydoğan, Tuzla ve Pendik'te 2 konut projesi için çalışmalarımız devam ediyor. 188 konuttan oluşan KriyaTime Tuzla'da satışlarımız devam ediyor. Pendik'te ise yakın zamanda lansmanını gerçekleştireceğimiz yeni projemizi hayata geçireceğiz. Yaklaşık 650 milyon liralık yatırım olacak" şeklinde konuştu. Ekonominin lokomotifiyiz Gayrimenkul sektörünün ülke ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu vurgulayan Aydoğan, "Her yıl büyüyen ve özellikle yabancı yatırımcıyı ülkeye kazandıran bir sektör olarak 80'lerden günümüze muazzam bir atılım gerçekleştirdik. Bu atılımın ekonomiye yansımasıyla Türkiye, mevcut jeopolitik konumuna ek olarak ekonomik anlamda da adeta bir çekim merkezi haline geldi" ifadelerini kullandı.



Sabah 


Geri Dön